Back to All Events

SLUTSÅLD - Var är du? Missä sä oot? - LOPPUUNMYYTY

  • Uspenskijkatedralen 1 Kanalgatan Helsingfors, 00170 Finland (map)

Akademiska Damkören Lyran bjuder på en välgörenhetskonsert till förmån för Naisten Linja. Naisten Linja erbjuder stödtjänster per telefon och på nätet till kvinnor och flickor som upplevt våld, hot eller rädsla.

Konsertens teman kretsar kring feminin urkraft, relationen mellan mamma och barn, att växa till kvinna och att bli sedd och hörd. Ett av konsertens tre uruppföranden är Perttu Haapanens för Lyran bearbetade arrangemang av Samuel Barbers fantastiska verk Agnus Dei. Konserten dirigeras av Jutta Seppinen.

Naisten Linja grundades för att kvinnor som upplevt våld skulle få en möjlighet att bli hörda. Alla människor har ett inre, grundläggande behov att bli hörda och sedda. Vi blir till i samvaron med andra, likt ett barn som bekräftas i sina föräldrars kärleksfulla tillsyn. I saknad av förälderns närvaro känner sig barnet vilse och fylls av rädsla: “Var är du?”

Fredag 23.11 kl. 19
Uspenskijkatedralen, Kanalgatan 1
Biljetter: 20€ vuxna / 15€ nedsatt pris / 30€ understödspris
Biljetter kan köpas i förköp av korister och på Lippu.fi (inkl. servicekostnad).

Genom att köpa din biljett till understödspris kan du stöda Naisten Linja. Allt överskott från konserten går till Naisten Linja.
Gratis inträde för barn under 7 år. Nedsatt pris för studerande, 7-17-åringar, militär- och civiltjänstgörare.


www.naistenlinja.fi .

Earlier Event: November 10
HUS 150: Tulen synty