Kesäkonsertti Lyranin & Akademenin kanssa

Lyranin ja Akademenin perinteinen kesäkonsertti järjestetään 26.8 kello 19. Tällä kertaa esiinnymme Lights On!–valofestivaalilla Raaseporin linnan raunioissa. Tapahtuma on osa Suomi 100-ohjelmaa Suomen luonnon päivänä. Ohjelmiston teemaksi olemme päivän kunniaksi valinneet luonnon, ja se koostuu niin kestosuosikeista kuin uusista tuttavuksistakin. 

Tapahtuma on ilmainen!

Johtajat: Jessica Thurin, Kanerva Sunila, Victoria Palmgren, Jakob West, Jonas Randers & Valter Huldén


Musiikkibrunssi Vanhalla ylioppilastalolla

Musiikki on aina ollut iso osa Vanhaa musiikkitalon henkeä. 16. syyskuuta Vanhan musiikkikorporaatiot tarjoavat opiskelijakulttuuria talon eri saleissa ja Royal Ravintolat kattaa brunssin Juhlasalissa. 


Puita ja Valoa Musiikkitalolla

Ylioppilaskunnan Laulajat, Tapiolan kuoro ja Akademiska Damkören Lyran loihtivat suomalaisen metsän Musiikkitaloon. Kokonaisuus yhdistää maamme tunnetuimpien kuorojen voimakkaan ilmaisun, Suomen kansallispuistoja kuvaavan valokuvataiteen sekä suomalaisen nykyrunouden. Konsertti on osa Suomi100 Luonnon päivät 2017 -hanketta ja valtioneuvoston Suomi100- hanketta. 


HSMF:n julhakonsertti Musiikkitalolla

Helsingfors sång- och musikföbund viettää 100-vuotisjuhlavuottaan ensiesittämälla Sebastian Hillin teoksen suurkuorolle sekä Helsingin kaupunginorkesterille. Teoksen tekstin on kirjoittanut Mårten Westö.