Back to All Events

Julkonserter med Lyran och Akademen (1/2) - INSTÄLLD

  • Johanneskyrkan 12 Korkeavuorenkatu Helsinki, 00130 Finland (map)

Med hänvisning till den nuvarande situationen gällande Covid-19 pandemin och restriktionerna i Helsingfors har Lyran och Akademen beslutat att inhibera Julkonserterna som skulle ha ägt rum i Johanneskyrkan den 11.12. 

De som redan har köpt biljetter kommer självklart att få kostnaden returnerad (notera Lippu.fi serviceavgifter). Instruktioner för hur man går tillväga med en returnerings förfrågan av biljetterna kommer att komma upp på evenemangssidan på Lippu.fi. Mera information om avbokade evenemang under corona hittas på https://www.lippu.fi/campaign/info-covid-19/

Vi hoppas att alla har förståelse för denna åtgärd och att vi stöder varandra under en tid som denna. För att ändå lyfta fram allt det arbete som lagts ner på julkonserterna och möjligheten till att sprida julglädje bland våra kära lyssnare, kommer YLE sända en inbandad konsert av ett mindre gäng Lyror och Akademare på Arenan och i TV den 21.12 samt på radio på julafton. Sköt om varandra och hålls friska. 

Ps. Ifall ni har flera frågor eller annat ni undrar över kan ni ta kontakt med kören via jkk20@lyran-rf.com så gör vi vårt bästa för att svara på era frågor.

http://akademen.com/

http://lyran-rf.com/