Walborgsmatiné
Apr
30
4:00 PM16:00

Walborgsmatiné

Välkommen på Lyrans och Akademens årliga Walborgsmatiné på Valborgsmässoafton i Nylands Nations Vikingasal! Kom och höj stämningen inför kvällen med högklassig vårmusik i lättsam tappning. Evenemanget riktar sig till hela familjen. Vi börjar sjunga klockan fyra och slutar i god tid så att alla hinner ta sig ner för att se när Havis Amanda får sin mössa. 
Körerna dirigeras av vicedirigenterna Kanerva Sunila, Jessica Thurin, Victoria Palmgren, Jakob West och Valter Huldén.

Biljetter vid dörren: 12€ vuxen, 7€ studerande och barn (7-17 år)
Garderobsavgift (3,50€) ingår i priset. Dörrarna öppnas kl. 15.00. 
Mera information: info@akademen.com och info@lyran-rf.com

Biljetter från lippu.fi: 13,50€ vuxen, 8,50€ studerande och barn (7-17 år)

 

View Event →
Lyran i Lund: Röster från Norden
Apr
19
6:00 PM18:00

Lyran i Lund: Röster från Norden

Studentkören Akademiska Damkören Lyran från Helsingfors besöker Lund under sin nordenturné i april! Kören bjuder på en berörande konsert med nya, fräscha arrangemang samt mer traditionella versioner av nordisk folkmusik. Under ledning av dirigent Jutta Seppinen utforskar Lyran människans livsbåge med dess glädje och sorger. I konserten får vi höra arrangemang av bland annat Säde Bartling, Jan Hellberg, Jessica Lång, Minna Leinonen och Finnur Karlsson, framförda med Lyrans välbekanta modiga attityd och unika klang.

Inträdet är gratis.

View Event →
Gemensam konsert med Trondhjems Studentersangforening (TSS)
Apr
17
6:30 PM18:30

Gemensam konsert med Trondhjems Studentersangforening (TSS)

Trondhjems Studentersangforening (TSS) besöker Finland som en del av deras Nordenturné. Den 17.4 kl. 18.30 kommer de att uppträda på G18 tillsammans med Lyran. Konserten är en återspegling av turnén, nämligen en resa genom Norden, både bokstavligen och musikaliskt. Välkommen på en djupgående upplevelse när TSS och Lyran tar scenen.

Dirigent: Rudolf de Beer, Jutta Seppinen

Fritt inträde!

View Event →