Back to All Events

Sånger för Ukraina

  • Kasbergets kyrka 2 Tulisuontie Helsinki, 00820 Finland (map)

Akademiska Damkören Lyran bjuder på välgörenhetskonsert i Kasbergets kyrka söndagen den 2.10. kl 18:00. Konserten är gratis för publiken och all insamlad kollekt går oavkortat till Ukraina via Kyrkans Utlandshjälp. 

Konserten kretsar kring tröst i de mörkaste av tider och hur vår tro till något större kan leda oss till ljuset. Så länge vi har hopp för det som komma skall, kan vi resa oss ur askan för att vakna på nytt till en bättre och ljusare värld. Konserten dirigeras av Jutta Seppinen.

Kyrkans Utlandshjälp levererar nödhjälp till de krigsdrabbade människorna som flyr Ukraina i samarbete med sina partnerorganisationer i ACT Alliance. Hjälpen består i praktiken av vatten, mat, tvål och andra basförnödenheter. Utlandshjälpen strävar även till att kunna säkerställa de ukrainska barnens skolgång, för att ge en känsla av trygghet och hopp om ett normalt liv. 

Det kommer även finnas en möjlighet att bidra med en donation via Mobilepay eller genom betalning direkt på konto under konserten. Läs mera om Kyrkans Utlandshjälp på https://www.kirkonulkomaanapu.fi/sv/ge-en-gava-2/kriget-i-ukraina/


Earlier Event: April 30
Walborgsmatiné med Lyran & Akademen
Later Event: November 3
As long as the moon shall rise