Back to All Events

Lyranin ja Akademenin joulukonsertti Paavalinkirkossa

  • Paavalinkirkko 5 Sammatintie Helsinki, Uusimaa, 00550 Finland (map)

Nosta joulumielesi uudelle tasolle Lyranin ja Akademenin kanssa!

Joulu on melkein täällä, ja mikä olisikaan parempaa kuin aloittaa taianomainen kausi ikimuistoisella konsertilla? Yhdessä Lyranin ja Akademenin kanssa kutsumme sinut musiikillisen lumouksen ja joulun ilon iltaan. Tänä vuonna olemme koonneet ohjelmiston, joka lämmittää sydäntäsi ja täyttää sinut rauhalla. Riku Laurikan ja Elisa Huovisen johtamana ja lahjakkaan solistin Timo Alakotilan kanssa meillä on tarjota teille jotain aivan erityistä.

Ainutlaatuiseksi tämän konsertin tekee Timo Alakotilan maagiset improvisaatiot, joissa on vaikutteita jazzista ja kansanmusiikista. Viemme teidät myös musiikilliselle aikamatkalle Michael Praetoriuksen, Thomas Tallisin ja Guillaume Machaut'n kaltaisten säveltäjien ajattomasta klassisesta musiikista nykyajan mestariteoksiin, kuten Galina Grigorievan "Alleluiaan", Rihard Dubran "Adoramus Te" ja Morten Lauridsenin kuoroklassikko "O magnum mysterium".

Tervetuloa juhlimaan joulua kanssamme!

Kuoronjohtajat: Riku Laurikka & Elisa Huovinen
Solisti: Timo Alakotila

Sunnuntai 10. joulukuuta klo 18.00
Olarin kirkko, Rälssitilankuja 1, Espoo.

Tiistai 12. joulukuuta klo 19.00
Paavalin kirkko, Sammatintie 5, Helsinki.

Perjantai 15. joulukuuta klo 18.00 & 20.30.
Johanneksenkirkko, Korkeavuorenkatu 12, Helsinki.

Liput:
25/15 € kuorolaisilta
30/20 € ovelta ja lippu.fi:stä (sis. palvelumaksut).

Alennettu hinta: opiskelijat, varusmiehet, siviilipalvelusmiehet ja nuoret 12-17 v. Alle 12-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi Olarin kirkkoon, Paavalin kirkkoon ja Johanneksen kirkon ensimmäiseen konserttiin.

https://akademen.fi/
https://www.lyran-rf.com/