Back to All Events

As long as the moon shall rise

  • Uspenskin Katedraali 1 Kanavakatu Helsinki, 00160 Finland (map)

Lyranin konsertti “As long as the moon shall rise” käsittelee suurinta pääomaa, jota ihmiskunnalla ja kaikella elollisella on; luontoa. Konsertissa lauletaan kuusta, kesän kauneudesta, talven kylmyydestä, perhosten elämän hetkellisyydestä ja jokien virtaavasta vedestä.


Konsertti on Lyranin taiteellisen johtajan Jutta Seppisen jäähyväiskonsertti hänen jättäessään tehtävänsä melkein 14 vuoden jälkeen. David Langin teos Again, joka esitetään konsertin aikana, kiteyttää muutoksen ytimen: vaikka ihmiset tulevat ja menevät, jatkaa maapallo auringon kiertämistä, tuuli puhaltamistaan ja joet virtaamistaan.


Jäähyväiskonsertin jälkeen Lyran matkustaa Portugaliin osallistuakseen Lisbon Sings -kuorokilpailuun. Kilpailu ja sitä seuraavat joulukonsertit Akademiska Sångföreningenin kanssa symboloivat yhteisen matkamme loppua, ja siksi tuntuu erityisen hienolta, että saamme jakaa tämän ohjelmiston kanssanne.


Torstaina 3.11 klo 19 

Uspenskin Katedraali, Kanavakatu 1, 00160 Helsinki

Liput: 25€ aikuiset / 15€ alennettu hinta / 35€ Kannatuslippu

Lippuja voi ostaa ennakkoon Lippu.fistä (sis. palvelumaksun) sekä kuorolaisilta. 

Alennettu hinta koskee opiskelijoita, lapsia, sekä varus- ja siviilipalvelusmiehiä.


HUOM! Uspenskin katedraali ei valitettavasti ole tukimuurin ja yläpihan kunnostustöiden ajan 22.8.-30.11. esteetön. Kirkon pääovelle ja pääoven porrashissille ei ole työn aikana pääsyä. Seurakunta pahoittelee tästä aiheutuvaa haittaa.

Earlier Event: September 20
Lauluja Ukrainalle
Later Event: April 30
Lyranin ja Akademenin Wappumatinea