Back to All Events

Lauluja Ukrainalle

  • Roihuvuoren Kirkko 2 Tulisuontie Helsinki, 00820 Finland (map)

Akademiska Damkören Lyran esiintyy hyväntekeväisyyskonsertissa Roihuvuoren kirkossa sunnuntaina 2.10 kl. 18:00. Konsertti on yleisölle ilmainen ja kerätty kolehti menee suoraan Ukrainan avuksi Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Konsertin ydin pyörii lohdutuksen ympärillä pimeimpinä aikoina ja kuinka uskomme johonkin suurempaan voi johtaa meidät valoon. Niin kauan kuin meillä on toivoa tulevasta, voimme nousta tuhkasta herätäksemme uudelleen parempaan ja kirkkaampaan maailmaan. Konsertin johtaa Jutta Seppinen.

Kirkon Ulkomaanapu toimittaa yhdessä ACT Alliance -kumppaneidensa kanssa hätäapua Ukrainan sotaa pakeneville. Käytännössä apu koostuu vedestä, ruoasta, saippuasta ja muista perustarpeista. Ulkomaanavulla pyritään myös varmistamaan ukrainalaisten lasten koulunkäynti ja näin antamaan heille turvallisuuden tunnetta ja toivoa normaalista elämästä.

Konsertin aikana tulee myös olemaan mahdollisuus lahjoittaa haluamansa summan Kirkon Ulkomaanavulle Mobilepayn tai pankkisiirron kautta. Lue lisää Kirkon Ulkomaanavusta osoitteessa https://www.kirkonulkomaanapu.fi/lahjoita/ukrainan-sota/

Earlier Event: December 17
Lyranin ja Akademenin Joulukonsertit
Later Event: November 3
As long as the moon shall rise